26-10-08

Thema herfst

Hallo lieve schatten,

de eerste periode zit er alweer op, nu mogen we genieten van een weekje vakantie en rust. Voor de vakantie hebben we nog hard gewerkt hoor, alles wat te maken had met de herfst kon je terugvinden in onze klas: blaadjes, kastanjes, eikels, bolsters, zelfs grote takken van de bomen. Met al deze voorwerpen hebben we heel wat leuke werkjes gemaakt, kijk zelf maar eens!

Geniet van jullie vakantie...

Groetjes, juf Natalie

BILD2022

We vierden de verjaardag van Elena D., dat was leuk hoor! We hadden vooral veel plezier met het (FOP)pakje. Het cadeautje zat wel 5 keer ingepakt!

BILD2029

Nele en Mathis mochten de schelp vullen met herfstmaterialen. Opgepast voor de bolsters want die prikken in je vingers...

BILD2031

Met onze vingers blaadjes stempelen op het papier

BILD2033

We gingen ook op bosuitstap samen met juf Joëlle en juf Tine. Ook enkele mama's en een oma gingen mee, reuze leuk dat jullie erbij waren...

BILD2042

Dit was de boswachter, hij vertelde heel wat nieuwe dingen over het bos en hij toonde enkele dieren die in het bos wonen!

BILD2043

Ook onze Jules was mee naar het bos, maar hij was verloren gelopen. Al een geluk dat de boswachter Jules heeft gevonden, Jules mocht zelfs in de grote auto zitten van de boswachter. Wat een avontuur!

BILD2048

We kleefden gekleurde blaadjes op een boom

BILD2053

Dit was een kleine verzameling van dingen die we in het bos hadden teruggevonden. Kaio die had thuis nog een mooie paddestoel gemaakt.. Leuk hoor!

BILD2055

We kleefden zelfs echte blaadjes op de boom!

BILD2058

Van enkele takken uit het bos, hebben we een supermooie tak gemaakt: eerst geschilderd en nadien versierd met allerlei dingen...

BILD2060

Knippen en plakken van herfstvruchten

BILD2064

Ohja, zoals belooft... Jules mag met de juf mee naar huis... Meteen ging hij een lekkere duik in de wasmachine nemen...

BILD2070

Om nadien lekker fris gewassen weer te gaan spelen!

Jules wenst jullie een fijne vakantie...

 

10:54 Gepost door Juf Natalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.